2017/08/26

再忙也要用的護膚品~ 滋潤同時去角質, 謝絕粒柆

平日湊小朋友好忙,揀護膚品都要簡單快捷而有功效, 還要定期去角質,皮膚才會剔透亮澤。神仙水這兩年都用過5支,我喜歡佢唔單止有調節肌膚,保濕等功效, 去角質和平衡油脂都做到, 真係好岩成日要帶小朋友去玩又無乜時間做Facial既媽媽. 清除左多餘角質層, 皮膚自然不再暗啞.

記得初初用神仙水, 覺得陣味怪怪地,又聽人講係年紀大先會用,一停用皮膚會更差,所以起初用都好猶豫。但估唔到用左一支後就愛上。戶外活動容易出汗會有油脂過剩問題, 令角質變厚, 油光面滿之餘肌膚望落去亦唔夠細緻, 仲好易長暗瘡和粒粒添. 而神仙水可平衡油脂同去角質, 用完皮膚變得透滑,膚質亦逐漸強化左,有時唔化妝都好神采飛揚, 水嫩光澤.
用左幾年,知道陣味係來自天然成份PITERA™ , 蘊含50多種活性成分,可調節肌膚,保持健康狀態,晶瑩剔透。
PITERA™ 既好處除了滋潤保濕外, 還能對抗日常空氣的污染物, 改善細紋, 暗啞和乾燥問題. 而且能深入角質層, 軟化和去角質及死皮, 難怪有時用化妝棉塗抹後都留下微灰黃的污垢, 温和而不損肌膚, 回復潔淨無瑕.
自從使用了神仙水, 我已沒有再用任何磨砂膏和去角質啫喱, 而且神仙水比一般精華更快滲透至肌膚底層, 修補肌膚各種問題, 保持剔透彈滑, 水潤不乾燥. 夏天使用還十分清爽呢~

即使中途停用幾個月皮膚都能keep住彈滑透亮,絕對無變差,我依家已經係神仙水既忠實用家了。
有興趣可以去以下網址預約進行SK-II獨有的Magic Ring肌膚測試,了解更多神仙水: https://goo.gl/gQBxkp

合作邀稿, 文章內容純屬個人分享,並不涉及任何商業成份~

聯絡合作和活動:
email: sherice_hy@yahoo.com.hk
Facebook: Mini Bubble Corner

Blogspot❤ ❤Pixnet❤ ❤The Ztyle❤ ❤She.com❤ ❤weshare
Qooza❤ ❤UBeauty❤ ❤Beauty Exchange❤ ❤博勢力
Esdlife❤ ❤ chef-diary❤ ❤OpenRice❤ ❤mamibuy❤ ❤ubaby